Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

K-Beauty; produkterna för dig med torr hy!

|2/12, 2020

K-Beauty; produkterna för dig med torr hy!


Under vinterhalvåret är den koreanska flerstegsrutinen bra att luta sig tillbaka på för att uppnå så återfuktad hud som möjligt. I och med årstidsväxling och stor temperaturförändring blir huden ofta torr, fnasig och stram. Så här års är det viktigt att se över sin hudvårdsrutin och använda milda, lugnande och återfuktande produkter. 


En favorit inom K-Beauty är Misshas rengöring Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam som innehåller snigelsekret och har lugnande och läkande effekter på huden. 

En annan favorit, också från Missha, är Super Aqua Oxygen Micro Essence Peeling som är en geléliknande peeling. Denna ger en intensiv rengöringsbehandling och avlägsnar död hud utan att irritera den. 


För optimal återfuktning tipsar vi om att lägga till både en toner och essence till hudvårdsrutinen. Misshas Super Aqua Ice Tear Toner balanserar hudens pH-balans och tar bort rester av smink och smuts som kan finnas kvar på huden efter rengöringen. Super Aqua Ice Tear Essence appliceras efter tonern och tar fuktnivån till nya höjder. Båda produkterna innehåller hyaluronsyra och glaciärvatten, vilket verkar återfuktande och ger kylande effekt.

Härefter är det serum och ansiktskräm som står på tur. Vi rekommenderar It’S Skins Hyaluronic Acid Moisture Serum och Hyaluronic Acid Moisture Cream som båda upprättar hudens pH-balans, mjukgör och återfuktar. Båda produkterna är dermatologiskt testade och parabenfria. 

Hoppas du får bukt med din torra hy och glöm inte att dricka mycket vatten för att hålla god fuktbalans i hela kroppen!