Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

....when? - Så ofta som möjligt!

|7/10, 2020

....when? - Så ofta som möjligt!

Har ni testat When än? 

Så roligt att Anitha Clemence gillar dem och vi förstår ju det såklart. Formulan kommer i kylande biocellulosa gelformat. Följer ansiktets former och lämnar huden med sådan lyster. 

WHEN BEAUTY är ett nytt kvalitetsmärke inom K-Beauty. Här ligger fokus på att ta fram produkter med hög kvalitet och naturliga ingredienser. WHEN är kända främst för sina ansiktsmasker som är gjorda av biocellulosa ark som är i gelformat och har en kylande effekt på huden. Har man inte testat sheet mask´s från WHEN så har man en helt annan sheet mask upplevelse att vänta.

I utbudet hittar du halsmask, bröstmask och en blandning av sheet mask´s för ansiktet. Förutom ansiktsmaskerna har BonnyBonny valt att ta in ytterligare tre olika produkter från WHEN; en skrubb som heter When Rose Coconut Gentle Exfoliating Scrub Face Mask. Det är en mjuk skrubb som ger huden en effektiv exfoliering. Texturen är krämig och den  innehåller rosolja som hjälper till att lugna och jämna ut huden. 

Du hittar också  en sovmask som är både i kräm och olja, When Berry Dual Gel & Cream Sleeping Mask. Den innehåller dubbla gel- och krämstrukturer för både att fukta, antioxidera och nära huden medan du sover. Den tredje produkten är en lermask för att minimera porer; When Creamy Mud Pore Clarifying & Minimizing Mask, som innehåller ren Amazonian lera från den orörda naturen i Amazonas, Brasilien. Leran hjälper till att rengöra porerna medan den krämiga formeln inte kommer att spricka eller dra åt. Innehåller även naturlig pepparmyntaolja som har kylande och uppfriskande effekt och hjälper till att lysa upp tråkig hud.