Varumärken

Effektiv hudvård direkt från Sydkorea! Nedan finner ni våra varumärken som vi är så makalöst stolta över. BonnyBonny fokuserar på att etablera de allra bästa varumärken inom koreansk hudvård och make-up i Sverige. Produkterna är noggrant utvalda utifrån ingredienser och framställning. Varumärkena är alla välrenommerade och kända för att skapa positiva resultat för alla olika hudtyper runt om i världen. Koreansk hudvård är fantastisk och det allra bästa är att man kan få högt kvalitativa produkter med naturliga ingredienser till ett mycket förmånligt pris. Välkommen att hitta dina favoriter hos oss! Välj bland våra märken; MISSHA, IT´S Skin, HolikaHolika, Biorepublic, Leaders, TheSkinHouse, Dr Oracle, Shills, Shangpree och våra nya efterlängtade märken LetMeSkin och TooCoolFor School.


Missha är ett av Sydkoreas mest populära hudvård och sminkmärke. Inom K-Beauty så är BB- creams mycket populära och det är just dem från MISSHA som är erkända för sin höga kvalitet. Missha är också känd för sina snigelprodukter. 

IT´S Skin är ett av Sydkoreas största och mest populära märken.  IT´S Skin är utvecklats av dermatologer vid universitetet i Seoul och ses som ett problemlösande hudvårdsmärke för alla hydtyper och problem.  I utbudet hittar du bland annat en av Asiens och Sydkoreas mest omskrivna snigelkrämer, med snart 5 miljoner sålda exemplar: Prestige Creme D'escargot. Även deras populära serumen, Power 10 Formula, finns för flera olika hudtyper och hudproblem - hitta din favorit!

TOO COOL FOR SCHOOL; K-beauty’s coolaste varumärke?  Cool For School är ett konstnärligt kosmetiskt varumärke inriktat på kreativ experimentering och modern kultur. Produkterna tillverkas i Korea och förpackningarna skapas av konstnärer från New York och London. Too Cool for School ett av de mest eftertraktade varumärkena i Sydkorea, eftersom det sätter nya standarder och förespråkar konstnärligt uttryck i modern skönhetskultur. 

E Nature; K-Beauty från naturen. E Nature är ett varumärke tillverkat med endast ingredienser från naturen. Med hjälp av koreansk teknik och de säkraste och mest effektiva ingredienser har de skapat ett helt otroligt varumärke på både insida och utsida. Deras sheet mask´s är veganska med sojablad- bara en sådan sak!

Dr. Oracle är i koreanska mått ett välkänt hudvårdsmärke grundat av dermatologer. Inledningsvis såldes produkterna endast på kliniker i Sydkorea men nu äntligen har vi möjlighet att låta Sverige och övriga länder i norden ta del av märket. Bakgrunden till framgången handlar främst om deras moderna teknik att framställa effektiva produkter med pålitliga ingredienser.

Shills är ett varumärke skapat i hjärtat av hudvårdens innovation och expertis. Mest kända är de för den populära produkten Shills Peel-off Mask som är en ansiktsmask som direkt tömmer porer och efterlämnar en ren yta.

Shangpree Spa är ett världsberömt spa i Seoul och det var så historien bakom Shangpree skapades. De är kända för sin moderna teknik, innovativa ingredienser och att produkterna innehåller få kemikalier. Produkter rik på guld, kol och näringsgivande asiatiska växter har vart del av deras framgång. Idag säljs deras på produkter bland annat på Harrods, Barneys och NK för att nämna några försäljningsställen.

TheSkinHouse är ett märke med stor del naturliga ingredienser. Märket drivs och ägs av ett sjukhus i Korea vilket bärgar för ett gediget och bra innehåll. Produkterna är anpassande efter varje hudproblem

Holika Holika erbjuder produkter av hög kvalitet, gjorda på förstklassiga ingredienser till rimliga priser. Namnet passar väl in på produkterna som har sin egen lekfulla och förtrollande design vilket avspeglar hela Holika Holikas filosofi. Detta glädjefulla och överaskande märke har gett otroliga resultat för män och kvinnors hudtyper. Torr, fet, känslig eller mogen hud.