E Nature


K-Beauty från naturen. E Nature är ett varumärke tillverkat med endast ingredienser från naturen. 

K-Beauty är kända för sina ingredienser från naturen. E Nature är ett exempel på det. Med hjälp av koreansk teknik och de säkraste och mest effektiva ingredienser har E Nature skapat ett helt otroligt varumärke på både insida och utsida. Deras sheet mask´s är veganska med sojablad-.  E Nature´s produkter innehåller inga djuringredienser, är fria från parabener, mineralolja och artificiella dofter. Förpackningarna är helt ekologiskt framställda. 

Squeeze Green Watery  är baserad på naturliga ingredienser. En perfekt daglig hudvårdsserie för dig med fet, kombination och normal hudtyp tack vare sin lätta formula och uppfriskande känsla.  

Birch JuiceEn ren, effektiv, björksav-baserad hudvårdsserie som är avsedd för att ge huden optimal fuktighet med rikliga antioxidanter. Björksav innehåller mängder med vitaminer för kroppen;  kalium, kalcium, proteiner, aminosyror och enzymer. Huvudingrediensen är vatten. Cicaherb;  På grund av ingrediensens naturliga helande funktioner är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud.

Cicaherb Restore-linjen har den naturliga ingrediensen centella asiatica, en asiatisk medicinsk ört registrerad av Världshälsoorganisationen, känd att läka sår, regenerera huden och bota hudsjukdomar. På grund av ingrediensens naturliga helande funktioner  är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud

Moringa CleansingHär finns rengöring för alla hudtyper. Moringaväxten är en enormt näringsrik trädväxt som i Afrika länge använts som näringsstöd till undernärda barn och kallas därför ”Livets träd”. Det bästa ur näringssynpunkt är att använda bladen torkade och malda till pulver och det är precis det som skett i denna effektiva rengöringsserie.