Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

Spa-set "Sommar fräsch"

  • 799 kr
I lager.
Dela

Lite mer i mellanpaketet, räcker ända till sommaren med skyddande och lugnande aloe vera som bas

Aloe Vera gel för kropp och ansikte - En återfuktande gel i lätt konsistens som återfuktar utan att klibba. Holika Holikas Aloe Soothing Gel innehåller hela 99% ren Aloe Vera-saft!

För ansiktet: En fuktgivande ansiktskräm i Soothing Essence serien som har kylande egenskaper, vilka effektivt saktar av hudens åldrande. Den absorberas omedelbart och lämnar en osynlig skyddsbarriär som håller kvar fukten under lång tid. 

För kroppen: 2-i-1 kroppstvätt och olja med näringsrik kokosolja från Too Cool For School. En rikligt återfuktande duschtvätt som bygger upp hudbarriären.

samt tre härliga ögon/ansiktsmasker:
-  Coconut Oil Serum Eye Patch är en fuktgivande ögonmask som innehåller kokosvatten, kokosolja och andra lystergivande och anti-aging ingredienser för att dämpa mörka ringar och behandla fina linjer.

- A´PIEU Icing Sweet Bar Sheet Mask Watermelon är en sheetmask med vattenmelon för återfuktning och lyster. 

- Holika Holika med en lugnande sheetmask med avokadoextrakt som intensivt mjukar upp, återfuktar och återställer hudens elasticitet. Masken är ideal för vindiga dagar och bekämpar effektivt torr och flagnande hud samtidigt som den reducerar rödhet och irritation.

Just nu har vi en kampanj där du får 20% rabatt på hela ditt köp samt fri frakt om du anger koden TRAVEL20 när du kommer till kassan!