Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

Outlet - extra bra pris

Här är vår egen "outlet" där vi lägger produkter som är nedsatta i pris av olika anledningar, det kan vara för att vi ska sluta med märket, att det kommer en ny produktlinje, att förpackningarna ska bytas ut eller att det är "kort datum".

("Kort datum" innebär att produktens rekommenderade bäst före-datum närmar sig med stormsteg och vi inte vill sälja dem efter det datumet, även om produkten håller minst 6 månader till..)


MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sheet Mask - Intensiv återfuktning och massor med näring finns i den här härliga masken med snigelmucus, som även lugnar huden och förhindrar skador. Närmar sig bäst före-datum men inte förrän i juli så du hinner använda flera masker! Köper du 3-pack så får du ett extra bra pris - över
30% rabatt!

It´S SKIN Power 10 Formula One Shot Ye Cream Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i slutet av juni - handla nu till 50% rabatt!
Riklig näring och vitalisering med fermenterade polypeptider och pseudo-alteromonas fermentextrakt. Passar alla hudtyper! Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den
It´S SKIN Power 10 Formula One Shot Po Cream Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i slutet av juni - handla nu till 50% rabatt!
Porminskande effekt och motverkar uppkomsten av ny talgbildning. Kommer i fuktig gelekrämstruktur. Bäst för: Fet hy, porig och grov hy. Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den

TCFS Pumpkin 24K Gold Mask - fantastisk mask för vitalitet och lyster med äkta guld! Nu har vi några masker med kort datum, rekommenderat bäst före datum är i mitten på maj, passa på, nu får du 65% rabatt!

It's SKIN Prestige Tonique & Lotion D'escargot - vi har några av den vanliga tonern också samt lotion med kort datum, rekommenderat bäst före-datum i slutet av maj, det här är riktigt härliga produkter och nu till 50% rabatt!

Real Barrier - Vi har bestämt oss för att inte längre har kvar det här märket i vårat sortiment, de får i stället lämna plats åt något nytt och spännande!
Passa på - 50% rabatt så länge produkterna finns kvar!