Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

Outlet - extra bra pris

Här är vår egen "outlet" där vi lägger produkter som är nedsatta i pris av olika anledningar, det kan vara för att vi ska sluta med märket, att det kommer en ny produktlinje, att förpackningarna ska bytas ut eller att det är "kort datum".

("Kort datum" innebär att produktens rekommenderade bäst före-datum närmar sig med stormsteg och vi inte vill sälja dem efter det datumet, även om produkten håller minst 6 månader till..)

Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit De här har precis passerat bäst före datum (1/10), testa nu till 70% rabatt, vi har endast 15 stycken kvar!

It´S SKIN Power 10 Cleansing Foam VC, GF och PO Formula Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i november - handla nu till 50% rabatt!
Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den - endast några få kvar!
It´S SKIN Power 10 Cleansing Foam VB Formula Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i mitten av oktober - handla nu till 70% rabatt!
Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den- endast några få kvar!

It´S SKIN Power 10 One Shot VC Cream Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i november och december - handla nu till 50% rabatt!
Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den

It´S SKIN Power 10 One Shot GF Cream Extra bra pris just nu på grund av kort datum - "bäst före-datumet" är i januari - handla nu till 25% rabatt!
Produkten räcker i 12 månader efter att du öppnar den


Real Barrier - Cicarelifef Cream, stärker din försvagade hurbarriör med MLE-formulan
Vi har bestämt oss för att inte längre har kvar det här märket i vårat sortiment, de får i stället lämna plats åt något nytt och spännande!
Passa på - 50% rabatt så länge produkterna finns kvar! 


Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide

Skin Rescuer Mask Sheet - Peptide

49 kr 37 kr
I lager.
Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit