Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

ATOPALM


Hemligheten bakom succén med Atopalm är en faders önskan att hitta en lösning på hans barns problem med atopic dermatitis. Dr Raymond Park jobbade passionerat i 5 år för att hitta en bättre lösning än de som redan fanns med alldeles för hårda biverkningar, en av dem att huden blev så mycket tunnare, en allvarlig effekt på redan känslig och tunn barnhud. Dr Park utvecklade en ceramid som kunde fånga upp 55% av det yttersta hudlagret för att återfukta huden, tillsammans med en ny teknik (MLE) för att få huden att snabbt absorbera produkten.

Atopalms MLE teknik har blivit världskänd och nu har de flera produkter som bygger på den här teknologin, bland andra Zeroid och Real Barrier som vi också har i vårt sortiment!


Atopalm lugnar och återfuktar torr, känslig och solskadad hud. Den är inte kladdig och går snabbt in i huden med patenterad teknologi och utan parabener. Produkterna är fullproppade med patenterade ingredienser med flera fördelar, bland annat några som håller tillbaka de synliga tecknen på åldrande. Dermatologiskt och Opthamologiskt testade, dvs testat av både hudläkare och ögonläkare.