Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

OUTLET

HÖSTPRISER!!
Vi firar hösten och kör lite "special" med extra bra priser, med produkter som är aktuella och passar extra bra just nu. Håll ögonen öppna, nya produkter läggs till med jämna mellanrum!

Välkommen till vår egen fyndhörna! 

Här hittar ni produkter som av olika anledningar är nedsatta i pris. Det kan bero på att produkterna kommer utgå från sortiment, felestimering vid inköp eller att designjusteringar gjorts och att vi inväntar produkter med ny design. På vissa produkter står det ”kort datum” under produktbeskrivning, vilket då innebär att bästföredatumet närmar sig med stormsteg, eller precis har passerats. Du hittar specifik information vid varje produkt. Varje år slängs hudvård på grund av dess utgångsdatum, trots oöppnad förpackning. I stället för att slänga produkter vill vi ge dig som kund chansen att testa den till ett rabatterat pris, istället för att den kasseras i onödan.

När det kommer till skandinavisk eller amerikansk hudvård sätts en hållbarhetsstämpel på 36 månader, men i Sydkorea sätts en hållbarhetsstämpel på 30 månader. En K-Beautyprodukt som inte öppnats har därmed en hållbarhet på minst sex månader från att du öppnar den. 

Vad gäller för produkten du är intresserad av?

Klicka på produkten och kom till dess produktsida för att se vad som gäller för just den produkten, om datumet redan är passerat men produkten fortfarande är i perfekt skick, och i så fall när datumet passerades, eller om det är inom snar framtid. Vi testar produkterna med jämna mellanrum för att se att de håller måttet. 

Rabatten här i outleten är en fast rabatt som inte går att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden i webshopen. MISSHA FIX ME Make-Up Fixer

MISSHA FIX ME Make-Up Fixer

189 kr
I lager.
IT'S SKIN Babyface B.B Cream 02 Silky
IT'S SKIN Babyface B.B Cream 03 Poreless
VINOIR Multi Sheer Glow Stick - Chill
VINOIR Multi Sheer Glow Stick - Calm
VINOIR Multi Sheer Glow Stick - Love
WHEN Glamour Base Sheet Mask, kort datum - 70% rabatt!
SHILLS Deep Sebum Softener, kort datum - 70% rabatt!