Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

OUTLET

Välkommen till vår egen fyndhörna! 

Här hittar ni produkter som av olika anledningar är nedsatta i pris. Det kan bero på att produkterna kommer utgå från sortiment, felestimering vid inköp eller att designjusteringar gjorts och att vi inväntar produkter med ny design. På vissa produkter står det ”kort datum” under produktbeskrivning, vilket då innebär att bästföredatumet närmar sig med stormsteg, eller precis har passerats. Du hittar specifik information vid varje produkt. Varje år slängs hudvård på grund av dess utgångsdatum, trots oöppnad förpackning. I stället för att slänga produkter vill vi ge dig som kund chansen att testa den till ett rabatterat pris, istället för att den kasseras i onödan.

När det kommer till skandinavisk eller amerikansk hudvård sätts en hållbarhetsstämpel på 36 månader, men i Sydkorea sätts en hållbarhetsstämpel på 30 månader. En K-Beautyprodukt som inte öppnats har därmed en hållbarhet på minst sex månader från att du öppnar den. 

Vad gäller för produkten du är intresserad av?

Klicka på produkten och kom till dess produktsida för att se vad som gäller för just den produkten, om datumet redan är passerat men produkten fortfarande är i perfekt skick, och i så fall när datumet passerades, eller om det är inom snar framtid. Vi testar produkterna med jämna mellanrum för att se att de håller måttet. 

Rabatten här i outleten är en fast rabatt som inte går att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden i webshopen. WHEN Glamour Base Sheet Mask, kort datum - 50% rabatt!
Dermal Its Real Superfood Sheet Mask Avocado
Dermal Its Real Superfood Sheet Mask Coconut
Dr. Oracle 21; Stay Acerola-C AMPOULE
SHILLS Deep Sebum Softener, kort datum - 70% rabatt!