Koreansk & Japansk hudvård och make-up / Fri frakt vid köp över 399:- / Snabba leveranser

Om oss

BONNYBONNY.se startades år 2014 och är den första webshoppen att fokusera på K-beauty, koreansk skönhetsvård, i Sverige.
Vilken tur det var och vilken resa K-beauty har skapat och skapar genom hela världen. Den största trenden på 20 år menar vissa.


Idag drivs BonnyBonny av ett ambitiöst team med målet att kunna erbjuda produkter i hög kvalité till alla hudtyper och eventuella hudproblem - till ett förmånligt pris.  Vi menar att K-Beauty handlar om att kombinera fantastisk hudvård med ett bra pris och en hudvårdsrutin som tillåter varje människa att ha egen stund för själv varje morgon och kväll. Det är avgörande för hudens välmående men också för personen då det skapar ett välbehövt lugn i en alltmer stressad tillvaro. 


   


Produktutbud och service är de två viktigaste hörnstenarna för BonnyBonny. Med hög noggrannhet har produkter valts ut med syfte att erbjuda en varumärkesbredd som passar alla typer av hudtyper och hudproblem. Du hittar därför flera av Sydkoreas mest välkända och populära märken under BonnyBonny´s paraply: Missha, It's Skin, HolikaHolika, TooCoolForSchool, LetMeSkin, Shangpree, Dr Oracle, TheSkinHouse, Shills, WHEN Beauty, MOART och Atopalm. Utbudet utökas ständigt då jakten på nästa märke alltid är pågående, har du tips om vilket det skulle vara så är du välkommen att höra av dig!

BonnyBonny.se är en certifierad e-handelsplats, vilket innebär trygga och säkra köp för dig som kund. Produkterna uppfyller den europeiska standarden för kosmetika och hudvård vilket innebär bl.a. att produkterna inte är testade på djur samt att de har genomgått noggranna tester för att säkerställa produktanvändningens säkerhet. Flera av produkterna är veganska och många har enbart ingredienser från naturen. Att vara en auktoriserad återförsäljare skapar en trygghet och en garant att varorna alltid är äkta och av högsta kvalitet.

Vi hoppas att vi fått dig nyfiken på K-Beauty och vi längtar efter att erbjuda dig fantastiska produkter! 

Är det något du du undrar över, vill du ha tips och råd eller vill du tipsa om något så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

hello@bonnybonny.se