Om oss

Vi var först ut. BONNYBONNY.se startades år 2014 i Stockholm och är den första webshoppen att fokusera på K-beauty!
Vilken tur det var och vilken resa K-beauty har skapat genom hela världen. Den största trenden på 20 år menar vissa.

Idag drivs BonnyBonny av ett ambitiöst team med målet är att kunna erbjuda högt kvalitativa produkter till alla hudtyper och hudproblem till ett förmånligt pris. BonnyBonny´s VD och ägare Linn Weilar menar att K-Beauty handlar om att kombinera en fantastisk hudvård, ett bra pris med en hudvårdsrutin som tillåter varje människa att ha egen stund för själv varje morgon och kväll. Den metodiken, menar Linn, är avgörande för huden men också även för personen då det skapar ett välbehövt lugn i en alltmer stressad tillvaro.

Produktutbud och service är de två viktigaste hörnstenarna för BonnyBonny. Med hög noggrannhet har produkter valts ut med syfte att erbjuda en varumärkesbredd som passar alla typer av hudtyper och hudproblem.  Du hittar därför flera av Sydkoreas mest välkända och populära märken under BonnyBonny´s paraply: Missha, It's Skin, HolikaHolika, TooCoolForSchool, LetMeSkin, Shangpree, Dr Oracle, TheSkinHouse och Shills. Utbudet utökas ständigt då jakten på nästa märke alltid är pågående, har du tips om vilket det skulle vara så är du välkommen att höra av dig!

Lager och logistikhantering sköts av Lena som äger Bags4Fun i Katrineholm där du även kan köpa produkter på plats. Här erbjuder Lena er bästa möjliga personliga service. Titta gärna förbi om ni har möjlighet! (Drottninggatan 5 i Katrineholm)

BonnyBonny.se är en certifierad e-handelsplats, vilket innebär trygga och säkra köp för dig som kund.  Märkena är noggrant utvalda utifrån ingredienser och framställning. Produkterna uppfyller den europeiska standarden för kosmetika och hudvård vilket innebär bl.a. att produkterna inte är testade på djur samt att de har genomgått noggranna tester för att säkerställa produktanvändningens säkerhet. Flera av produkterna är veganska och många har enbart ingredienser från naturen. Att vara en auktoriserade återförsäljare skapar en trygghet och en garant att varorna alltid är äkta och av högsta kvalitet.

Vi hoppas att vi fått dig nyfiken på koreansk hudvård och vi längtar efter att erbjuda dig fantastiska produkter!


BONNYBONNY.se ägs av Nordic Cosmetics Import AB, org. nr. 556968-8038.

Din leverantör av

K-Beauty
hello@bonnybonny.se